Infoisinfo Nederland

Veda tape
Groothandel in Borne

www.vedatape.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 06-1206904?

Adres

Tuinlaan 7. P.C. 7623PB, Borne, Overijssel.
Toon kaart


Wat moet je weten over Veda tape

Medische Artikelen in Borne, Sport Fysiotherapie in Borne

Gespecialiseerd in het leveren van producten ten behoeve van Medical taping waaronder kinesiology tape.

KINESIOTAPE KOPEN DOE JE BIJ VEDATAPE.NL

Vedatape onderscheid zich op meerdere onderdelen ten opzichte van haar concurrenten. Door ervaring en onderzoek onder diverse nederlandse en duitse fysiotherapeuten en podologen komt naar voren dat de kleefkracht van kinesiology tape zeer belangrijk is. Nu zijn er diverse merken kinesiotape beschikbaar die qua prijs varieren van ongeveer € 5,- tot wel € 20,- per rol. De ervaring leert dat de rol van € 20,- niet per definitie ook de beste is.

Hier lag voor ons dan ook de volgende uitdaging namelijk hoe gaan wij ervoor zorgen dat we kwalitatief een goed product maken die niks onder doet voor de bekendere a-merken, en tegelijkertijd de kosten van het productieproces laag te houden.

Hierin zijn we geslaagd en het resultaat mag er wezen. Inmiddels zijn er diverse professionele eindgebruikers zoals fysiotherapeuten, podologen en sportverenigingen die gebruik maken van Veda tape.

Nog niet overtuigd? Probeer het dan kosteloos en vraag uw proefrollen aan via info@vedatape.nl

De beste kwaliteit kinesiotape tegen de laagste prijs
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Producten

KINESIOTAPE KOPEN DOE JE BIJ VEDATAPE.NLVedatape onderscheid zich op meerdere onderdelen ten opzichte van haar concurrenten. Door ervaring en onderzoek onder diverse nederlandse en duitse fysiotherapeuten en podologen komt naar voren dat de kleefkracht van kinesiology tape zeer belangrijk is. Nu zijn er diverse merken kinesiotape beschikbaar die qua prijs varieren van ongeveer € 5,- tot wel € 20,- per rol. De ervaring leert dat de rol van € 20,- niet per definitie ook de beste is.Hier lag voor ons dan ook de volgende uitdaging namelijk hoe gaan wij ervoor zorgen dat we kwalitatief een goed product maken die niks onder doet voor de bekendere a-merken, en tegelijkertijd de kosten van het productieproces laag te houden.Hierin zijn we geslaagd en het resultaat mag er wezen. Inmiddels zijn er diverse professionele eindgebruikers zoals fysiotherapeuten, podologen en sportverenigingen die gebruik maken van Veda tape.Nog niet overtuigd? Probeer het dan kostenloos en vraag uw proefrollen aan via info@vedatape.nlDe beste kwaliteit kinesiotape tegen de laagste prijs
Vedatape is de nr. 1 kinesiotape, Veda tape is scheurbaar, de lichtste in haar soort en beschikt over een ongekende kleefkracht van 3 tot 5 N, wat een probleemloze werking van 8 tot 10 dagen garandeert. Dit alles + de scherpe prijs maakt Vedatape uniek.Kenmerken van onze kinesiotape:
  • Ongekende kleefkracht van 3 tot 5 N
  • Water resistant (klasse 3)
  • Scheurbaar
  • 5cm breed en 5 meter lang
  • Elastisch tot 160%
  • Gewicht: 170gr/m2
  • kleur: Blauw
  • Optimaal draagcomfort
  • Geen beperking van de bewegingsvrijheid
VerpakkingBij de productie van onze kinesiotape hebben wij rekening gehouden met de belasting op het milieu, doordat we proberen om zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke producten. Deze gedachtegang hanteren wij ook op ons verpakkingsmateriaal. Daarom ontvangt u van ons ook uw rollen kinesiotape zonder verpakking. Omdat wij uit ervaring weten dat deze verpakking geen meerwaarde heeft op het product en altijd vrijwel direct weggegooid wordt.Fysiotherapiepraktijken en sportverenigingenOmdat fysiotherapeuten en sportvereniging op regelmatige basis gebruik maken van kinesiotape en sporttape bieden wij de mogelijkheid tot het maken van aantrekkelijke prijsafspraken. Met name de fysiotherapeuten mogen steeds minder vragen voor een behandeling en hebben een uitdaging om de kosten van een behandeling zo laag mogelijk te houden, zonder dat de kwaliteit omlaag gaat. Wij denken mee met de fysiotherapeut. Kwaliteit Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons product. Daarom bieden wij de professionele eindgebruiker de mogelijkheid om onze producten te testen. Vergelijk het met uw huidige producten en overtuig uzelf. Vraag vandaag nog uw test rollen aan via info@vedatape.nl Kinesiotape van Veda is zeer populair bij fysiotherapeuten en sportverenigingen vanwege haar ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. 

Lees verder...

Merken

Veda tape

Foto's en video's

Beoordelingen van Veda tape (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe